Palveluksessasi

Matkalla kohti kehosi kokonaisvaltaista hyvinvointia

Tiina Mänty

Koulutettu hieroja, urheiluhieroja, Voice massage hieroja, laillistettu dry needling hoitaja sekä koko kehon vyöhyketerapeutti.

Koulutettu hieroja on terveydenhuollon ammattilainen. Valmistuin koulutetuksi hierojaksi 2017 ja  Voicemassage terapeutiksi 2018 lisäksi olen lailistettu Dry Needling terapeutti. Tällä hetkellä täydennä osaamistani opiskellen työnohella hierojan erikoisammattitutkintoa, valmistun  kesällä 2022

Työskentelin aiemmin yli 15 vuotta henkilöstösuunnittelijana, joten minulla on hyvin omakohtaista kokemusta siitä miten kiire, stressi ja pitkään istuminen aiheuttavat niska-hartiaseudun kireyttä. Hieronta ja liikunta helpottavat lihaskireyttä ja tuovat paremman olon niin keholle kuin mielelle.


Sirpa Ahtiainen

Koulutettu hieroja ja laillistettu Dry needlig terapeutti. 

Minulla on kaksi ammattia. Maanantaista torstaihin työskentelen sairaanhoitajana ja perjantaisin keskityn  Medicamentossa hierojan työhön huoltamaan lihaksia.

Useamman vuoden hierojan  työkokemuksen lisäksi olen kouluttautunut myös raskaus- ja vauvahierontaan. Tervetuloa vastaanotolle, haluamme auttaa sinua voimaan kokonaisvaltaisesti paremmin.