Palvelut

Hierontaa ja koko kehon vyöheketerapiaa

Palveluihimme kuuluu klassinen- ja urheiluhieronta, voice massage, dry needling ja refleksologia ( koko kehon vyöhyketerapia)

Hieronta ja vyöhyketerapia ovat miellyttäviä hoitomuotoja tukemaan kehon kokonaisvaltaista hyvinvointia. Haluan hoidoissani etsiä ratkaisun ongelmaan ja edesauttaa ehkäisemään vaivoja sekä parantaa jo kipeytyneitä lihaksia.

Voice Massage on hierontahoito, jonka avulla rentoutetaan hengitykseen, äänentuottoon ja purentaan osallistuvia lihasryhmiä rintakehän, kaularangan ja pään alueelta.

Voice Massage ei ole ääni-, puhe- tai fysioterapiaa. Ei myöskään luontais- tai vaihtoehtohoitoa, eikä siihen liity mitään filosofiaa. Hieronta pohjautuu länsimaiseen lääketieteeseen. Voice Massage -terapiaa saa antaa vain asianmukaisen koulutuksen saanut Voice Massage -terapeutti.

Kenelle Voice Massage sopii?

Voice Massage sopii lähes kaikille, mutta erityisesti työkseen ääntään käyttäville, kuten opettajille, lastentarhanopettajille, laulajille, näyttelijöille, papeille, kanttoreille jne.

Helpotusta saadaan myös niska-hartiaseudun kiputiloihin jotka johtuvat lihasten jännitys- ja epätasapainotiloista tai vaikka yöllisesta hampainen narsukuttelusta/puremisesta.

Voice Massagella saadaan myös parannettua astmaatikkojen ja allergikkojen hengitysfunktiota.

Hieronta/ urheiluhieronta auttaa lihaksia palautumaan rasituksesta ja ylijännitystiloista, sekä edesauttaa kuona-aineita poistumaan kehosta. Suunnittelen hieronnan aina asiakkaan mukaan käyttäen tarpeen mukaan klassisen ja urheiluhieronnan otteita. 

Refleksologialla eli koko kehon vyöhyketerapialla voidaan hoitaa hyvin monenlaisia vaivoja.  Hoito tehdään sormin ja vyöhykepuikoin painellen eripuolilla kehoa olevia heijastepisteitä. Hoito laukaisee kehon jännitystiloja ja vapauttaa sen omat parantavat voimavarat. Vyöhyketerapia-hoito sopii kaiken ikäisille ja se mm. rentouttaa, lievittää stressiä, laukaisee kehon jännitystiloja.

Hoitoon hakeutumisen syitä voivat olla mm.

unettomuus, masennus ja väsymys ( saamattomuus, haluttomuus, väsymys, uupumus, burn out )

päänsärky ja migreeni

hormonaaliset vaivat, lapsettomuus

vatsa- ja suolistovaivat

koliikki, vauvojen itkuisuus ja vatsavaivat

raskausajan rentoutus ja synnytykseen valmistautuminen

erilaiset kivut ja säryt (niska- ja hartiajännitykset, selkä- ja iskiasvaivat)


Intialainen päähieronta on erinomainen rentoutus ja hemmotteluhoito itselle tai lahjaksi. Siinä hierotaan niska-hartiaseutu ja pää.  

Kiire ja stressi ovat lähes jokaisen elämässä mukana. Haluan, että hierontaan tullessasi hoitoni vie sinut hetkeksi pois arjen kiireestä ja paineesta - auttaen sinua rentoutumaan ja palauttaen sinut rauhalliseen tilaan, jossa hengitys sekä keho ja mieli rentoutuvat.